0702-893961 info@hamnkontoret.com
Kontorsplatser

Jobba från Vaxholm

Olika alternativ – vilket passar dig?

Hamnkontoret har kontorsrum, skrivbordsplatser och coworking space. Här finns möjlighet för distansarbetare, företagare och frilansare att ha ett kontor att jobba från. I ljusa fina lokaler med härlig utsikt finns olika kontorsplatser och upplägg. Du kan ha en egen plats eller flexplats. Andra kommer bara en gång på dagpass. Vi har flera olika mötesrum där du kan ha digitala möten, kundmöten eller arbetsmöten.

Det finns många olika sätt att vara en del av Hamnkontoret. I alla löpande abonnemang ingår en gemensam frukost varje månad och du kan ha din post ställd hit. Tillgång till våra mötesrum ingår i alla alternativ.

Gemensamt för oss som sitter här regelbundet är att vi inte vill åka långt för att ta oss till vårt kontor. Men vi vill gärna komma hemifrån när vi ska jobba. Att kunna sitta fokuserat och jobba och samtidigt få social gemenskap uppskattas i vårt ”kontorskollektiv”.

Eget skrivbord i landskap

Ha ett eget skrivbord i vårt öppna rum. . Detta alternativ passar dig som vill hyra en egen kontorsplats. Kanske har du en skärm och andra saker du vill lämna kvar. Det finns två olika storlekar på skrivbord. Avskilda rum för dina telefonsamtal och digitala och fysiska möten finns.

Pris: från 2800 kr/mån ex moms

Flexplats heltid  

Detta abonnemang ger dig tillgång till kontoret alla dagar i veckan. Sitt på valfri plats i våra gemensamma ytor. Till exempel vid något av de gemensamma skrivborden, i lobbyn, i köket, i loungen eller slå dig ner i soffan. Telefonsamtal och möten kan du ta i våra telefonrum, mötesrum eller i lobbyn. Wifi, skrivare och kaffe ingår. En gång i månaden bjuder vi på gemensam frukost (när det inte är pandemi). 

Flexplats heltid, pris 2200 kr/mån ex moms

Flexplats deltid  

Detta abonnemang ger dig tillgång till kontoret 15 timmar per vecka alla dagar i veckan. Tiden räknas på en månadsgenomsnitt och du styr tiderna själv. Du kan sitta vid ett skrivbord, i loungen eller i lobbyn . Telefonsamtal och möten kan du ta i våra telefonrum, mötesrum eller i vår lobby. Wifi, skrivare och kaffe ingår. En gång i månaden bjuder vi på gemensam frukost (när det inte är pandemi). 

Flexplats deltid 15 h/vecka, pris 1500 kr/mån ex moms

Flexplats mikro

För dig som behöver ett kontor bara ibland och som vill ha möjlighet att ha möten i våra lokaler. Du kan ha din företagspost och leveransadress till vår företagsadress. Kaffe ingår och du är välkommen på våra frukostar, fika och andra gemensamma aktiviteter.

Pris: 500 kr/mån

Dagpass – kontor för en dag 

Har du ett tillfälligt behov av ett kontor med arbetsro. Välkommen att sitta hos oss en dag då och då. Vi är ett coworking space öppet för alla. Kontakta oss innan och säg att du kommer. Betala med swish eller faktura. Wifi och kaffe ingår alltid. 

Pris: 200 kr/dag ex moms

Arbetsmöte med kollegor

Vill du ha ett arbetsmöte i Vaxholm. Ta med dina kollegor och arbeta i något av våra mötesrum. Vi tipsar också gärna om bra matupplevelser och roliga aktiviteter.

Kontakta oss för prisförslag.

Eget rum

Vi har några rum som kan hyras i sin helhet för mindre företag för 1-3 personer.

Kontakta oss vid intresse.

Egen plats i delat rum 

Ett eget skrivbord i ett mindre rum. Rummet delar du med en annan. Höj- och sänkbart bord, kontorsstol och hylla ingår. Ett alternativ som passar dig som vill hyra kontorsplats med lite mer avskildhet.

Prisexempel: 3500 kr/mån ex moms

Telefonhytten per timme

Boka vårt minsta rum för onlinemöte eller ostört arbete. När du behöver  någonstans där du inte blir störd och med bra ljus och bakgrund. Hyr vår ”hytt” per timme. Maila för att boka.

Pris: 100 kr/timme (ex moms)