0702-893961 info@hamnkontoret.com
Kontorsplatser

Jobba från Vaxholm

Olika alternativ – vilket passar dig?

Hamnkontoret har kontorsrum, skrivbordsplatser och coworking space. Här finns möjlighet för distansarbetare, företagare och frilansare att ha ett kontor att jobba från. I ljusa fina lokaler med härlig utsikt finns olika kontorsplatser och upplägg. Du kan ha ditt egna skrivbord eller en flexplats. Vill du komma enstaka dagar så har vi dagpass. Maila oss och boka in den dag du vill komma.  Vi har flera olika mötesrum där du kan ha digitala möten, kundmöten eller arbetsmöten. Dessa rum bokas via mail. 

Det finns många olika sätt att vara en del av Hamnkontoret. I alla löpande abonnemang ingår en gemensam frukost varje månad och du kan alltid ha din post ställd hit. Tillgång till våra mötesrum ingår också i alla alternativ.

Gemensamt för oss som sitter här regelbundet är att vi inte vill åka långt och sitta i bilköer för att ta oss till vårt kontor. Men vi vill gärna komma hemifrån när vi ska jobba. Att kunna sitta fokuserat och jobba och samtidigt få social gemenskap uppskattas i vårt ”kontorskollektiv”.

Eget skrivbord 

Du får ett eget skrivbord i vårt öppna rum. Detta alternativ passar dig som vill ha din egna kontorsplats. Kanske har du en separat skärm och andra saker du vill kunna lämna framme. Vi har två olika storlekar på skrivbord. Avskilda rum för dina privata telefonsamtal och digitala och fysiska möten finns att boka eller smita in i.

Pris: från 2800 kr/mån ex moms

Flexplats deltid  

Detta abonnemang ger dig tillgång till kontoret 15 timmar per vecka. Tiden räknas på en månadsgenomsnitt och du styr tiderna själv. Ena veckan kan du sitta mer och andra mindre. Du har tillgång till kontoret alla dagar i veckan och du sätter dig på valfri ledig plats. Vid ett skrivbord, i lobbyn, i soffan eller i köket. Telefonsamtal och möten kan du ta i våra olika mötesrum. Wifi, skrivare och kaffe ingår. En gång i månaden bjuder vi på gemensam frukost. 

Flexplats deltid 1650 kr/mån ex moms

Flexplats mikro

För dig som behöver ett kontor någon dag per vecka bara. Med detta upplägg har du möjlighet att sitta 7 timmar per vecka i genomsnitt. Du har också möjlighet att ha möten, både digital och fysiska, i våra mötesrum. Du kan ha din företagspost och leveransadress till vår företagsadress. Kaffe ingår och du är välkommen på våra frukostar, fika och andra gemensamma aktiviteter. Vi har ett begränsat antal av detta upplägg.

Pris: 750 kr/mån

Digitala möten, boka per timme

Boka vårt minsta rum för onlinemöte eller ostört arbete. När du behöver  någonstans där du inte blir störd, med bra ljus och bakgrund. Hyr vår ”hytt” per timme. Maila för att boka.

Pris: 100 kr/timme (ex moms)

Dagpass – kontor för en dag 

Har du ett tillfälligt behov av ett kontor med arbetsro. Välkommen att sitta hos oss en dag. Vi är ett coworking space öppet för alla. Kontakta oss innan och säg att du kommer. Betala med Swish eller faktura. Wifi och kaffe ingår alltid. 

Pris: 200 kr/dag ex moms

Arbetsmöte med kollegor

Arbetsmöte i Vaxholm. En dag med kollegor i härlig sekelskiftesmiljö. Lägg upp dagen precis som ni vill eller prova vårt paket med yoga eller med en föreläsning om arbetshälsa.

Kontakta oss för idé- och prisförslag.

Eget rum

Vi har några rum som kan hyras i sin helhet för mindre företag, 1-3 personer.

Kontakta oss vid intresse.

Egen plats i delat rum 

Ett eget skrivbord i ett mindre rum. Rummet delar du med en annan. Höj- och sänkbart bord, kontorsstol och hylla ingår. Ett alternativ som passar dig som vill hyra kontorsplats med lite mer plats och avskildhet.

Prisexempel: 3500 kr/mån ex moms

Våra frukostar och aktiviteter

En gång per månad anordna vi gemensam frukost eller annan aktivitet där vi  har trevligt och nätverkar med varandra.