0702-893961 info@hamnkontoret.com
HAMNKONTORET

Mat och fika

Vi guidar och hjälper er gärna

Vi hjälper dig att ordna med fika eller mat, om du vill. Vi ordnar förmiddagsfika och eftermiddagsfika inköpt hos våra lokala företag. Vi kan ställa fram frukt och dricka om ni inte vill ta med er det själva. Vill ni laga egen lunch tillsammans så kan ni göra det i vår Paviljong. Eller så tar ni en kort härlig lunchpromenad till någon av de restauranger som finns alldeles i närheten.

Här är några exempel på matupplevelser vi kan rekommendera:

Lunch i växthuset

Ta en kort promenad genom ett av Vaxholms vackraste kvarter. Framme vid Vaxholms Bed & Breakfast kliver ni in det vackra växthuset i den mysiga trädgården till detta ”hemma hos hotell”. Njut av god mat och inspirerande miljö och avsluta med gott lokalrostat kaffe och något av Lindas fantastiska bakverk. (förbokning krävs)

Waxholms Hotell

Anrika Waxholms Hotell serverar goda luncher och middagar i sin fina matsal med fantastisk utsikt. Ni tar er dit på några minuter och får då en fin promenad längs Vaxholms kajer.

Restaurang Syrran & jag

I Rindö Hamn med utsikt över Solöfjärden ligger denna restaurang som erbjuder god mat och härlig miljö.  Den stora uteserveringen är fantastisk sommartid. 

konferens med aktivitet

I Vaxholm finns ett stort utbud av aktiviteter!