0702-893961 info@hamnkontoret.com
HAMNKONTORET

Mat och fika

Vi guidar och hjälper er gärna

Vi hjälper dig gärna att ordna med fika eller mat. Meddela oss vad du tänkt dig så kan vi ta fram förslag. Vi kan ta hit fika och lunch från någon av våra lokala bagerier och restauranger. Eller så tar ni en kort promenad till någon av de pärlor som finns alldeles i närheten.

Här är några exempel på matupplevelser vi kan rekommendera:

Lunch i växthuset

Ta en kort promenad genom ett av Vaxholms vackraste kvarter. Framme vid Vaxholms Bed & Breakfast kliver ni in det vackra växthuset i den mysiga trädgården till detta ”hemma hos hotell”. Njut av god mat och inspirerande miljö och avsluta med gott lokalrostat kaffe och något av Lindas fantastiska bakverk. (förbokning krävs)

Waxholms Hotell

Anrika Waxholms Hotell serverar goda luncher och middagar i sin fina matsal med fantastisk utsikt. Ni tar er dit på några minuter och får då en fin promenad längs Vaxholms kajer.

Lunch eller middag på La Maison

Detta franskinspirerade lokala bageri och café serverar högkvalitativt franskt och svenskt mathantverk.

Restaurang Batteriet

I Rindö Hamn med utsikt över Solöfjärden ligger denna restaurang som erbjuder god mat och härlig miljö.  Den stora uteserveringen är fantastisk sommartid. Här finns också en delidisk och en liten butik med inredning och annat.

konferens med aktivitet

I Vaxholm finns ett stort utbud av aktiviteter!