0702-893961 info@hamnkontoret.com
HAMNKONTORET

Mat och fika

Fixa själva eller låt oss ordna allt

Hos oss kan du, om du vill, ta med eget fika, men också beställa allt som hör en konferens till. Med personlig känsla på både service och mat servar vi er med det ni önskar. Vårt fika köper vi in från lokala företag. I vår Paviljong finns ett kök där man kan laga mat tillsammans och sitta och äta helt avskilt från andra och vi har färdiga paket med alla ingredienser till olika lunchrätter om ni vill slippa handla och tänka ut.

Eller så tar ni en kort härlig lunchpromenad till någon av de restauranger som finns alldeles i närheten.

Här är några matupplevelser i Vaxholm som vi kan rekommendera:

Lunch i växthuset

Ta en kort promenad genom ett av Vaxholms vackraste kvarter. Framme vid Vaxholms Bed & Breakfast kliver ni in det vackra växthuset i den mysiga trädgården till detta ”hemma hos hotell”. Njut av god mat och inspirerande miljö och avsluta med gott lokalrostat kaffe och något av Lindas fantastiska bakverk. (förbokning krävs)

Waxholms Hotell

Anrika Waxholms Hotell serverar goda luncher och middagar i sin fina matsal med fantastisk utsikt. Ni tar er dit på några minuter och får då en fin promenad längs Vaxholms kajer.

Restaurang Syrran & jag

I Rindö Hamn med utsikt över Solöfjärden ligger denna restaurang som erbjuder god mat och härlig miljö. Den stora uteserveringen är fantastisk sommartid. 

konferens med aktivitet

I Vaxholm finns ett stort utbud av aktiviteter!