0702-893961 info@hamnkontoret.com
HAMNKONTORET

Möten i Vaxholm

Träffas i Stockholms skärgård

 

I vårt sekelskifteshus finns flera mötesrum för annorlunda möten. Med havet åt tre håll och egen trädgård kan du här koppla av och få perspektiv. Havet både lugnar och inspirerar. En dagkonferens hos oss är annorlunda. Vår småskalighet ger oss utrymme att skräddarsy upplägget som du vill ha det. Vill ni ha en hel ostörd dag för er själva? Kanske väva in lite lugn yoga eller en inspirerande föreläsning. Göra en utomhusaktivitet och avsluta med AW och middag? Du vet vad som passar er.

Vi hjälper er med tips och bokningar vid behov.  

Våra konferensrum

I vår kontorsgemenskap har vi flera mötesrum som du som gäst kan boka några timmar, halvdag, heldag eller en kväll. Här kan ni ha en fokuserad arbetsdag på en inspirerande plats. Kombinera gärna med en aktivitet eller ett restaurangbesök, vi tipsar gärna. Kontakta oss och berätta vad du söker eller gör en bokningsförfrågan direkt

Stora konferensrummet, 5-40 personer

Vår största lokal är 55 kvm och möbleras enligt era önskemål. En ljus och härlig lokal som passar utmärkt till möten och mindre konferenser, föreläsningar och utbildningar.

Mötesrum Axelssons bibliotek, 2-5 personer

Mysigt, avskilt och ombonat rum i biblioteksstil för en liten grupp. 

Paviljongen, 3-12 personer

Ett eget litet hus med pentry och bar. När man vill kombinera mötet med en måltid eller ha ett mindre event.

Hela Hamnkontoret

Det finns möjlighet att abonnera hela Hamnkontoret för en konferens eller evenemang. Du får då nyttja alla våra öppna utrymmen, våra mötesrum och stora konferensrummet.

Lobbyn och trädgården

För grupper dukar vi gärna upp fika i vår fina lobby eller i vår trädgård. 

konferens med aktivitet

Vill ni uppleva något extra? Prova någon av de härliga aktiviteter som finns!


Kombinera gärna er konferens med någon av alla aktiviteter som finns att göra i Vaxholm. Avsluta gärna med en lunch eller middag på någon av Vaxholms restauranger.

Vi guidar er och hjälper till att ordna lokaler och aktiviteter efter era önskemål.

Ta dig till Vaxholm på 35 minuter

Till Vaxholm kan du komma med båt från Stockholm eller landvägen med bil eller buss. Det tar faktiskt bara 35 minuter att köra från Stockholm till Vaxholm. Kombinera gärna och ta ena vägen med båt och andra med bil/buss.