0702-893961 info@hamnkontoret.com
HAMNKONTORET

Möten i Vaxholm

Träffas i Stockholms skärgård

Mötesrum och dagkonferens i härlig skärgårdsmiljö. Vårt stora konferensrum och vår paviljong kan bokas för möten, föreläsningar och andra aktiviteter. Hos oss kan ni sköta er helt själva eller välja till service som fika och mat. Lokalen ligger avskilt så ni kan hålla er helt för er själva. Kombinera gärna ert möte med en utomhusaktivitet och en avskild måltid i Vaxholm. Vi  hjälper dig gärna med tips och hjälp att boka vad som passar er.  

 

Våra konferensrum

Vi har flera konferensrum och möteslokaler som vi hyr ut. Du kan boka några timmar, halvdag, heldag eller kväll. Olika kombinationer av rum är också möjliga. Kontakta oss och berätta vad du söker.

Stora konferensrummet, 5-40 personer

Vår största lokal är 55 kvm och möbleras enligt era önskemål. En ljus och härlig lokal som passar utmärkt till möten och mindre konferenser, föreläsningar och utbildningar.

Mötesrum Axelssons bibliotek, 2-5 personer

Mysigt, avskilt och ombonat rum i biblioteksstil för en liten grupp. 

Paviljongen, 3-12 personer

Ett eget litet hus med pentry och bar. När man vill kombinera mötet med en måltid eller ha ett mindre event.

Hela Hamnkontoret

Det finns möjlighet att abonnera hela Hamnkontoret för en konferens eller evenemang. Du får då nyttja alla våra öppna utrymmen, våra mötesrum och stora konferensrummet.

Lobbyn och trädgården

För grupper dukar vi gärna upp fika i vår fina lobby eller i vår trädgård. I vanliga tider är alla våra öppna ytor möjliga att hyra men i denna tid av pandemi separerar vi våra konferensgäster och våra kontorsgäster. Köket och loungen är i denna tid endast öppna för våra kontorsgäster.  

konferens med aktivitet

Vill ni uppleva något extra? Prova någon av de härliga aktiviteter som finns!


Kombinera gärna er konferens med någon av alla aktiviteter som finns att göra i Vaxholm. Avsluta gärna med en lunch eller middag på någon av Vaxholms restauranger.

Vi guidar er och hjälper till att ordna lokaler och aktiviteter efter era önskemål.

Ta dig till Vaxholm på 35 minuter

Till Vaxholm kan du komma med båt från Stockholm eller landvägen med bil eller buss. Det tar faktiskt bara 35 minuter att köra från Stockholm till Vaxholm. Kombinera gärna och ta ena vägen med båt och andra med bil/buss.