0702-893961 info@hamnkontoret.com

I samarbete med Frida Nilsson Berger från Workful erbjuder vi ett konferenspaket som inkluderar en inspirerande föreläsning inom arbetshälsa. I detta paket ingår konferenslokal, fika, yogapass, lunch och eftermiddagsfika.

En dagkonferens hos oss börjar ofta med kaffe och smörgås medan ni småpratar och njuter av havsutsikten. Efter ett produktivt förmiddagspass tar en bensträckare, fyller på kaffe och kanske går ut i trädgården en stund och beskådar båtlivet innan ni sätter er tillrätta och får en inspirerande stund med Frida. Med kunskap och verktyg till en bättre arbetshälsa promenerar ni sedan längs kajen till er lunch. Mätta och med ny inspiration gör ni ett nytt arbetspass innan eftermiddagsfikat serveras ute i trädgården eller i vår mysiga lobby eller kanske tar ni det under ert kreativa arbetspass.
Prisexempel hittar du längre ner.

Om föreläsningen
Med avstamp i den senaste forskningen föreläser Frida i spännande ämnen som exempelvis stresshantering, personlig utveckling, helhetshälsa & motivation. Vi lovar en föreläsning som inspirerar och ger er kunskap och konkreta verktyg att bygga välmående och hållbara individer och personal. Workful erbjuder flera olika ämnen och ni väljer temat på er föreläsning på deras hemsida.

Genom att satsa på människorna bakom resultaten kan ert företag förutom att få ett ökat employer brand och högre innovation även öka er lönsamhet. En hållbar och modern företagskultur med fokus på hälsa och utveckling ökar inte enbart lojalitet, innovation och prestation hos personalen utan har även en direkt koppling till den sista raden.

Frida Nilsson Berger är utbildad coach, hälsostrateg & affärsutvecklare och driver Workful och Soulstudion.

Prisexempel: Grupper 8-12 personer: 1795 kr/person
(inkluderar frukt, fika, lunch, föreläsning)

Är ni fler eller färre hör av er för prisuppgift.

Kontakta oss för mer info eller en bokningsförfrågan.

Läs om andra konferensupplägg.