0702-893961 info@hamnkontoret.com

I samarbete med Marie Moquist erbjuder vi ett konferenspaket som inkluderar ett pass med lugn yoga för ökad energi. Stressreducerande, energigivande och forskningsbaserad, som alla kan vara med på. I detta paket ingår konferenslokal, fika, yogapass, lunch och eftermiddagsfika.

En dagkonferens hos oss börjar ofta med kaffe och smörgås i soffhörnan. Innan lunch tar ni en bensträckare och blickar ut över vattnet medan vi dukar upp för ert yogapass. Efter passet tar ni en kort promenad längs kajen för att äta lunch på Waxholms hotell. Eftermiddagsfika serveras ute i vår trädgård, eller i vår lobby alternativt under ert kreativa arbete. Prisexempel hittar du längre ner.

Om yogapasset
Genom djupavslappnande övningar för både kropp och knopp blir vi starkare både fysiskt och mentalt. Kreativiteten och energin ökar och du och din arbetsgrupp laddar upp inför kommande prestationer. Stressreducerande yoga där ni får fylla på med både energi, fokus och kreativitet genom enkla, lugna rörelser och djupavslappning. Övningar som är baserade på 25 års svensk forskning. Ni får även med er enkla övningar mot stress och andra tips som ni kan använda er av i er vardag. Lugn inkännande yoga med enkla rörelser för ökad energi och kraft. Inte avancerat, alla kan vara med.
Att göra något helt annat tillsammans och lära nytt stärker er samhörighet, ger nya perspektiv och lockar fram nya samtalsämnen.

Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. Ni behöver inget ombyte och blir inte svettiga. Det går lika bra att sitta på en stol som på en yogamatta på golvet.
Tid: 60 minuter.

Ledare för yogapasset är Marie Moquist som är diplomerad instruktör i MediYoga och guidar med vana och lugn och får alla att känna sig bekväma. Hon blandar både teori och praktik och ger er förslag på enkla övningar och tips som ni har nytta av i jobb och vardag.

En dagkonferens i skärgårdsmiljö för fokus, kreativitet och gemenskap.

Prisexempel: Grupper 8-12 personer: 1595 kr/person
(inkluderar frukt, fika, lunch, yoga)

Är ni fler eller färre hör av er för prisuppgift.

Kontakta oss för mer info eller en bokningsförfrågan.

Läs om andra konferensupplägg.