0702-893961 info@hamnkontoret.com

Janesh Vaidyas kommer under sin föreläsningsturné 2020 besöka 50 svenska städer från Kiruna till Ystad och den 2 maj kommer han till Vaxholm och Hamnkontoret.

Den indiska författaren och ayurvedapraktikern Janesh Vaidyas är en oerhört populär föreläsare som bjuder på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser och redskap som vi kan använda oss av för att leva vårt liv till fullo och med god hälsa.

Vaidya är aktuell med nya boken ”Ayurveda – traditionell kunskap för en modern livsstil” som hjälper oss att hitta vår inre kraft och det som gör oss unika. Boken guidar oss till hälsa genom tre områden: mat, livsstil och mental utveckling och lär oss att både hitta våra så kallade födelsedominanta element, men även nuvarande obalanser, vilket saknas i de flesta ayurveda-böcker på marknaden.

Föreläsningen bygger liksom ny boken på Vaidyas livslånga erfarenhet av ayurveda och det unika perspektivet på den indiska hälsovetenskapen som förts vidare i generationer hos de traditionella Vaidya-familjerna.

Biljettpris 295 kr. Biljetter finns att köpa via Tickster

Arrangör: Barrling Agency Läs mer om Janesh Vaidya