0702-893961 info@hamnkontoret.com

Vaxholmaren Jessica Blomgren Larsson anordnar tillsammans med författaren Caroline Engvall skrivhelg på Hamnkontoret den 13-14 maj.

Så här beskrivs kursen:

För tredje året i rad gör vi om succén och bjuder in till ny, kreativ skrivhelg i MAJ! ☀️

Bästsäljande och prisbelönta författaren Caroline Engvall kommer till Vaxholm för att hålla lekfull, kreativ SKRIVKURS!
Lördag 13 maj 10 -16
Söndag 14 maj 9 – 16
Helgen innehåller flera lektioner som leker fram fantasi och inspiration, vare sig du har skrivit länge eller är nybörjare. Helt utan prestation eller krav på att dela med dig.
Du får dessutom unik möjlighet till personlig feedback.
I helgen ingår också:
– 1 meditation-för-kreativitet-pass
– 1 mjukt yoga/långsamt rörelsepass anpassade för alla kroppar under ledning av instruktör och medarrangör till eventet, Jessica Blomgren.
– 2 vegetariska soppluncher med hembakat bröd
– 2 Kaffepauser med tillbehör (kaffe, te, rawfoodboll och bakverk)
– Kaffe, te & vatten under hela helgen

Pris för kursen: 2995 kronor per person inkl moms. (Moms tillkommer för ftg)

Skrivarkursen hålls på Hamnkontoret Vaxholm Business Center – i en inspirerande och vacker skärgårdsmiljö med havet som närmaste granne och gångavstånd till både SL busshållplats (buss 670 från centrala Sthlm) och brygga Vaxholms Hamn med båtförbindelser direkt till och från Strömkajen och Slussen i Stockholm .
Ledare för skrivkursen, Caroline Engvall, är journalist, föreläsare och skrivkursledare som har skrivit flera böcker, såväl skönlitterärt som fackböcker och kriminalromaner, bland annat 14 år till salu som vann platinapocket med 200 000 sålda ex under utgivningsåret.
Varmt välkommen!